Trade Fair Participation

We are happy to inform you we will be at ITB Berlin 2020, a global event for the travel industry.
Interested in leaving an appointment?
Please send us an email at info@outdooralbania.com
Stand: Western Balkans – Powered by RCC Int.
Hall: 4.1 / 137

Let's meet and discus the hidden gems of Albania and beyond!

KËRKOHET UDHËRRËFYES TURISTIK

GJERMANISHT FOLES 

 

 

Jemi duke rritur ekipin tonë të udhërrëfyesve turistik për sezonin Prill – Tetor 2020, duke kërkuar te rinj me pasionin, energjinë dhe vizionin e duhur për t’u bashkuar me ekipin tonë të guidave që përkujdesen për udhetimet e klientëve tanë nëpër Shqipëri.
Dërgoni CV-në tuaj dhe / ose një video prezantuese (1 minutë) deri me datën 10 janar 2020, në info@outdooralbaoa.com.
Suksese!

Trade Fair Participation

We are happy to inform you we will be at the World Travel Market London 2019, a global event for the travel industry.

Looking forward to meet new and existing industry professionals.

WTM, London; 4 – 6 November 2019

Come and visit us at the stand EU770, and we will discus the hidden gems of Albania and beyond.