Kërkohet Udhërrëfyes Turistik – Gjuha Gjermane

KËRKOHET UDHËRRËFYES TURISTIK

GJERMANISHT FOLES 

 

 

Jemi duke rritur ekipin tonë të udhërrëfyesve turistik për sezonin Prill – Tetor 2020, duke kërkuar te rinj me pasionin, energjinë dhe vizionin e duhur për t’u bashkuar me ekipin tonë të guidave që përkujdesen për udhetimet e klientëve tanë nëpër Shqipëri.
Dërgoni CV-në tuaj dhe / ose një video prezantuese (1 minutë) deri me datën 10 janar 2020, në info@outdooralbaoa.com.
Suksese!

About Author

client-photo-1
Outdoor Albania
Outdoor Albania organises nature-friendly tours promoting the protection of landscapes, biohabitats, traditions and monuments of Albania and beyond.